Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ajándékutalvány: Műhelymunka - nemez ékszer vagy kulcstartó készítése

Ár:
3.000 Ft

Az ajándékutalványról és a műhelymunkáról minden információ a leírásban olvasható.

Cikkszám: 711
Elérhetőség: 10 raktáron

Leírás és Paraméterek

Egy ajándékutalvány egyszer használható fel. Az ajándékutalvány teljes összegben kuponként használható fel, a webáruházban megtalálható azonos témájú műhelymunka megvásárlásakor. Más témájú műhelymunkára való felhasználáskor a kuponérték beszámítható. Fennmaradó érték visszafizetése nem áll módunkban. Egy vásárlásnál egy kuponkód beírására van lehetőség, több vásárlási utalvány esetén külön-külön kell a műhelymunkát lefoglalni.

Az ajándékutalvány szállítási és fizetési lehetőségei:

1. A vásárlásnál többféle szállítási mód választására van lehetőség. A kiválasztott szállítási mód feltételeivel, jó minőségű (200 grammos) papírra kinyomtatott, díszborítékban elhelyezett ajándékutalványt juttatunk el a vásárlónak. Ebben az esetben a webáruházunkban engedélyezett, bármely fizetési mód választható.

2. Ha a vásárlásnál az "Ingyenes szállítás e-mailben kért ajándékutalvány esetén" módot választják, akkor a vásárlásnál megadott e-mail címre  24 órán belül elküldjük az ajándékutalványt, melyet a vásárló saját maga tud majd kinyomtatni. Ebben az esetben a szállítás ingyenes, fizetés tekintetében a bankkártyás fizetés és a banki előreutalás engedélyezett. 

A műhelymunka alkalmával meg lehet ismerkedni a tűnemezeléssel vagy más néven száraz nemezeléssel. Ki lehet próbálni a különböző minőségű gyapjúfajtákkal való bánásmódot. Lehet készíteni gömb és egyéb egyszerű formákat, melyekből nyaklánc, karkötő és fülbevaló állítható össze.

Az anyagokat és eszközöket mi biztosítjuk, csak a vállalkozókedvre van szükség.

A műhelymunka időtartama: 2 óra

A műhelymunka ára: 3000 Ft/fő. 

A műhelymunka nehézségi foka: 

Könnyű                                    Nehéz

A nehézségi fok függ a tervezett ékszer bonyolultságától is.

A műhelymunkán való részvétel előzetes lemondása esetén az ajándékutalvány felhasználható egy másik leegyeztetett időpontban. Utólagos lemondás esetén nincs lehetőség az ajándékutalvány más alkalommal történő felhasználására. Ha a műhely hibájából nem jön létre a műhelymunka, természetesen az ajándékutalvány felhasználható egy másik leegyeztetett időpontban.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés