Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ajándékutalvány: Műhelymunka - nemez állatfigura készítése

Ár:
6.000 Ft

Az ajándékutalványról és a műhelymunkáról minden információ a leírásban olvasható.

Cikkszám: 714
Elérhetőség: 10 raktáron

Leírás és Paraméterek

Egy ajándékutalvány egyszer használható fel. Az ajándékutalvány teljes összegben kuponként használható fel, a webáruházban megtalálható azonos témájú műhelymunkára való jelentkezéskor. Más témájú műhelymunkára való felhasználáskor a kuponérték beszámítható. Fennmaradó érték visszafizetése nem áll módunkban.

Az ajándékutalvány szállítási és fizetési lehetőségei:

1. A vásárlásnál többféle szállítási mód választására van lehetőség. A kiválasztott szállítási mód feltételeivel, jó minőségű (200 grammos) papírra kinyomtatott, díszborítékban elhelyezett ajándékutalványt juttatunk el a vásárlónak. Ebben az esetben a webáruházunkban engedélyezett, bármely fizetési mód választható.

2. Ha a vásárlásnál az "Ingyenes szállítás e-mailben kért ajándékutalvány esetén" módot választják, akkor a vásárlásnál megadott e-mail címre  24 órán belül elküldjük az ajándékutalványt, melyet a vásárló saját maga tud majd kinyomtatni. Ebben az esetben a szállítás ingyenes, fizetés tekintetében a bankkártyás fizetés és a banki előreutalás engedélyezett. 

A műhelymunka alkalmával meg lehet ismerkedni a tűnemezeléssel vagy más néven száraz nemezeléssel. Ki lehet próbálni a különböző minőségű gyapjúfajtákkal való bánásmódot. Készíteni lehet egy állatfigurát gyapjúból, amely során meg lehet tapasztalni, hogy hogyan épül fel egy nemez figura. Lehet belőle lakásdísz, kabala, gyermekjáték stb.

Az anyagokat és eszközöket mi biztosítjuk, csak a vállalkozókedvre van szükség.

A műhelymunka időtartama: 4 óra

A műhelymunka ára: 6000 Ft/fő. Csak előre fizetés lehetséges (banki átutalás, bankkártyás fizetés).

A műhelymunka nehézségi foka:

Könnyű                                        Nehéz

A nehézségi fok függ a tervezett állatfigura bonyolultságától is.

A műhelymunkán való részvétel előzetes lemondása esetén az ajándékutalvány felhasználható egy másik leegyeztetett időpontban. Utólagos lemondás esetén nincs lehetőség az ajándékutalvány más alkalommal történő felhasználására. Ha a műhely hibájából nem jön létre a műhelymunka, természetesen az ajándékutalvány felhasználható egy másik leegyeztetett időpontban.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés