Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ajándékutalvány: Műhelymunka - gyapjúkép készítése

Ár:
4.500 Ft

Az ajándékutalványról és a műhelymunkáról minden információ a leírásban olvasható.

Cikkszám: 712
Elérhetőség: 10 raktáron

Leírás és Paraméterek

Egy ajándékutalvány egyszer használható fel. Az ajándékutalvány teljes összegben kuponként használható fel, a webáruházban megtalálható azonos témájú műhelymunkára való jelentkezéskor. Más témájú műhelymunkára való felhasználáskor a kuponérték beszámítható. Fennmaradó érték visszafizetése nem áll módunkban. 

Az ajándékutalvány szállítási és fizetési lehetőségei:

1. A vásárlásnál többféle szállítási mód választására van lehetőség. A kiválasztott szállítási mód feltételeivel, jó minőségű (200 grammos) papírra kinyomtatott, díszborítékban elhelyezett ajándékutalványt juttatunk el a vásárlónak. Ebben az esetben a webáruházunkban engedélyezett, bármely fizetési mód választható.

2. Ha a vásárlásnál az "Ingyenes szállítás e-mailben kért ajándékutalvány esetén" módot választják, akkor a vásárlásnál megadott e-mail címre  24 órán belül elküldjük az ajándékutalványt, melyet a vásárló saját maga tud majd kinyomtatni. Ebben az esetben a szállítás ingyenes, fizetés tekintetében a bankkártyás fizetés és a banki előreutalás engedélyezett. 

A műhelymunka alkalmával meg lehet ismerkedni a tűnemezeléssel, a gyapjúkép-készítés rejtelmeivel. Filc-alapra száraz tűnemezeléses technikával gyapjúképet lehet készíteni (kb. A4-es méretű).  Ki lehet próbálni a különböző minőségű gyapjúfajtákkal való bánásmódot és az általuk megjeleníthető felületeket. A gyapjúkép látványa kedvesen melengeti a lelkünket, a színeket a szoba hangulatához igazítva nagyszerű lakásdíszt lehet készíteni ezzel a technikával. Lehetőség van arra, hogy a gyapjúképet egy kisebb méretű filcből készült használati tárgyra készítsük el. Például pénztárcára, tolltartóra, szemüvegtokra, telefontokra stb.

Az anyagokat és eszközöket mi biztosítjuk, csak a vállalkozókedvre van szükség.

A műhelymunka időtartama: 3 óra

A műhelymunka ára: 4500 Ft/fő. 

A műhelymunka nehézségi foka: 

Könnyű                               Nehéz

A nehézségi fok függ a tervezett kép bonyolultságától is.

A műhelymunkán való részvétel előzetes lemondása esetén az ajándékutalvány felhasználható egy másik leegyeztetett időpontban. Utólagos lemondás esetén nincs lehetőség az ajándékutalvány más alkalommal történő felhasználására. Ha a műhely hibájából nem jön létre a műhelymunka, természetesen az ajándékutalvány felhasználható egy másik leegyeztetett időpontban.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés